Limburg heeft een uniek en innovatief ecoysteem dat aansluit op de sterke sectoren zoals agrofood, chemie & materialen en life sciences & health. Vanuit dit ecosysteem en met inzet op de vier transities kunnen we een economische impact realiseren die hand in hand gaat met maatschappelijke impact.

Get Energized!

Wil jij ook besparen op energiekosten? Jouw bedrijfsvoering duurzamer inrichten en je steentje bijdragen aan een beter klimaat? Onze ambities zijn immers hoog: CO2 neutraal in 2050 en 50% reductie in 2030. Maar hoe kun jij hier met jouw toerisme en recreatiebedrijf aan bijdragen? En welke investeringen vraagt dit? We helpen je graag op weg met het programma ‘Get Energized’, speciaal voor toerisme en recreatie ondernemers! Met advies, subsidie op een energiescan en hulp hoe de aanbevelingen uit de energiescan daadwerkelijk tot uitvoering te brengen.

Meer over 'Get Energized'

Duurzaam. Energie. Besparen.

DEB is een onafhankelijk en kosteloos platform voor ondernemers. Het schept duidelijkheid in alle mogelijke energiebesparende investeringen. Verdien geld met MVO en ontdek vandaag nog welke maatregelen jouw bedrijf én bedrijfsbalans toekomstbestendig maken.

Bereken nu jouw besparing!

Subsidieregeling Verduurzaming MKB (SVM)

De Subsidieregeling Verduurzaming MKB (SVM) helpt ondernemers energie te besparen en te verduurzamen. Met deze subsidie van het Ministerie van EZK kun je een gespecialiseerde adviseur inhuren voor energieadvies op maat. Het energieadvies geeft inzicht in het verder verduurzamen van jouw onderneming en/of wagenpark. Ook geeft de SVM subsidie voor de ondersteuning bij het uitvoeren van een of meer maatregelen uit dat advies.

Ga naar de subsidieregeling

Vragen of meer weten?

Neem contact op via hallo@shiftlimburg.nl.

No