Dit is de categorie "Nieuws"

Datum van item

20 december 2021

Categorie van item:

Nieuws

Aantal likes:

Aantal reacties:

0 reacties

Aantal weergaven:

48x bekeken

In 2018 werd Kiempunt opgericht om een sterk Agrofood netwerk in Limburg te ontwikkelen. En met succes! Het kennisplatform heeft een enorme groei doorgemaakt. Allemaal dankzij de vele actieve leden met inspirerende verhalen, events en interessante artikelen waardoor dit platform een echte Agrofood community is geworden. Daar mogen we met trots op terugkijken.

Tijd voor iets nieuws

Het huidige tijdperk en het wereldwijde streven naar een duurzame samenleving, vraagt om een breder platform. Een digitale ontmoetingsplek waar Limburgse ondernemers uit tal van sectoren, netwerkpartners en kennisinstellingen elkaar weten te vinden en elkaar kunnen versterken. Maak kennis met shiftLimburg, opvolger van Kiempunt.


Met shiftLimburg zetten we in op de vier transities: Energie, Circulariteit, Gezondheid & Digitalisering. Zo werken we samen toe naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

Gepersonaliseerde content

Waar Kiempunt zich vooral op de Agrofood ondernemers richt, zal shiftLimburg sectorbreed inzetten. Want innovatie vindt juist plaats over diverse sectoren en ondernemers kunnen van elkaars best practices en valkuilen leren. De eerste vijf sectoren zijn: Agrofood, Industrie, Logistiek, Toerisme & Recreatie en Zakelijke Dienstverlening.

One stop shop
ShiftLimburg is een one stop shop. Op één plek vind je alle relevante informatie en via een persoonlijk profiel krijg je, op basis van jouw voorkeuren, gepersonaliseerde content aangereikt. Binnenkort vertellen we meer over hoe dat precies werkt.

Achter de schermen

De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan het nieuwe shiftLimburg platform. Met oude, vertrouwde content en leden, maar ook met veel nieuwe content en relaties. Deze verbreding betekent voor jou, als Kiempunt lid, ook meer kansen, een groter netwerk en cross-sectorale samenwerking.

Let's shift!
Uiteraard houden we je de komende tijd op de hoogte van de ontwikkelingen en livegang van shiftLimburg. Houd je mailbox en onze socials goed in de gaten, zodat je niets zal missen!

In het nieuwe jaar breekt een spannende periode aan waar we met z’n allen erg naar uitkijken. Want we gaan veranderen om te verbeteren. Maar we kunnen het niet alleen: we hebben jou, andere ondernemers en onze partners nodig om dit tot stand te brengen. Shift je mee?