Dit is de categorie "Achtergrond"

Datum van item

10 december 2021

Categorie van item:

Achtergrondartikelen

Aantal likes:

Aantal reacties:

0 reacties

Aantal weergaven:

21x bekeken

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van beleid en subsidieregelingen voor land- en tuinbouw? Meld je dan aan voor de Agrofood WhatsApp van de Provincie Limburg!

Waarom deze nieuwe dienst?

De land- en tuinbouwsector is van groot belang voor Limburg. Als Provincie Limburg werken we dagelijks aan rijks-, Europese en Provinciale regelingen, waarmee we deze mooie sector kunnen ondersteunen. Deze worden gepubliceerd op onze website, maar ook via nieuwsberichten informeren we het werkveld over actuele subsidieregelingen en nieuwe beleidsontwikkelingen.

Om je hiervan nog sneller op de hoogte te stellen, starten we met een nieuw initiatief: de verzendlijst Agrofood Limburg!

Wat delen we via Whatsapp?

Via de Verzendlijst Agrofood Limburg word je via een privé WhatsApp-berichtje op de hoogte gesteld van de voor jou relevante actualiteiten, beleidsontwikkelingen en subsidieregelingen.

Hoe werkt het?

Wil je jezelf aanmelden? Dat kan nu door: ‘info aan’ + je naam te sturen naar 06 46 13 28 19. Om berichten te kunnen ontvangen, is het noodzakelijk dat je het hiervoor genoemde nummer opslaat in je eigen contactenlijst. Door dit te doen, kun je daarna de belangrijkste informatie via korte en bondige WhatsApp berichten ontvangen. Afmelden kan altijd en er zijn geen kosten aan deze dienst verbonden. Heb je vragen hierover? Neem dan contact op met Anke Custers via ams.custers@prvlimburg.nl.